ADMONTER eco floor: Promoties tot 30% korting op budget parket

Admonter Eco floor Elan- eik wit geolied plank - vierkant - parketpromotie eco floor

Uitzonderlijke korting op een budgetvriendelijke samengestelde parket van Admonter voor levering of uitvoering tot eind 2023

Admonter producten staan gekend voor zijn hoge kwaliteit. De Admoner Eco vloeren zijn een goedkopere versie van de gekende Admonter classic producten met dezelfde onderhoudsvriendelijke afwerking maar met een dunnere top en onderlaag. Hierdoor is de Admonter eco floor een perfect product om toe te passen op een bovenverdieping of een project waar de dikke toplaag niet nodig is.

Tevens hebben de Admonter parketvloeren de hoogste score op gebied van ecologie en duurzaamheid daar dit de basis waarden zijn van admonter en daarop niet mag bezuinigd worden. Door het gebruik van een dunnere toplaag is deze vloer ook extra ecologisch daar hierdoor minder hout gebruikt wordt. en zijn door de dubbel gestabiliseerde opbouw ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Door deze voorjaarskorting geniet u van een extra korting op een kwalitatief en duurzaam product aan een betaalbare prijs.

mail mij voor meer info
Admonter Eco floor Elan- eik wit geolied plank - vierkant

Admonter Eco floor

Admonter eco floor Elan – eik rustieke selectie

beschikbaar in de afwerkingen White – Stone – Naturel

steeds in Easy care geoliede afwerking

Deze Oostenrijkse parketproducent vervaardigt meerlagige vloeren van de hoge kwaliteit, en zorgt met de introductie van deze eco floor voor een betaalbaar alternatief.
Je ziet en voelt gewoon het verschil ten opzichte van de aziatische producten !

De dunne parketvloer heeft een 3 lagige opbouw met een toplaag van 2,5mm, en een gestabiliseerde onderlaag van 1mm waardoor deze een beperkte dikte van 13mm heeft. Op deze opbouw geeft Admonter u een fabrieksgarantie van 20 jaar en is deze vloer toepasbaar op vloerverwarming.

Lees HIER meer over de Admonter parketvloeren.

Graag meer info over deze prachtige promoties van Admonter? Contacteer ons via mail of kom eens langs in onze toonzaal.

mail mij voor meer info
Duurzaamheid en Ecologie

De ambities van Admonter zijn niet alleen hoog in zijn kwaliteit, maar zeker ook op gebied van ecologie en duurzaamheid. Indien u kiest voor een Admonter vloer dan kiest u voor de meest ecologische geproduceerde parketvloer afkomstig van duurzame materialen met als doel een gezond product voor alle betrokkenen. Als resultaat krijgt U de meest gezonde vloer van Europa met emissiewaarden lager dan de strengste normen. Wist u trouwens dat 1m² admonter parketvloer 12,5kg CO2 reduceert, en de parketvloer geproduceerd wordt met 100% hernieuwbare energie vanuit eigen productie. Admonter parket is een duurzame keuze voor uzelf en voor het milieu.


Bekijk het volledige gamma Admonter parket of simuleer uw nieuwe parketvloer hier :

Copyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement