December Promoties 2020

2020 december promoties

Geniet van de promotieacties tijdens de maand december op een geselecteerd aantal producten tot 18 december.

Wens je nog te genieten van een extra korting op een nieuwe parket voor levering of plaatsing in 2021, dat kan.
Promoties

Wij selecteerden een groep van artikels met een extra korting die afhankelijk is van de afname en de productgroep. Het prijsvoordeel is dus afhankelijk van het gekozen product en kan een prijsverlaging opleveren van 5% tot zelfs 30%.

Er kondigen zich ook prijsstijgingen aan in 2021 waardoor het nog voordeliger is om nog dit jaar uw aankoop te plannen. De kortingen zijn gelden op bestaande en populaire producten, het betreft dus geen solden verkoop of een restjesactie. U geniet van een volwaardig voordeel op kwalitatieve parketvloeren uit ons standaard parket gamma.

Deze actie is geldig voor alle nieuwe bestellingen tussen 2/12/2020 en 18/12/2020, voor leveringen of uitvoer met een beperkte leveringsdatum afhankelijk van het product.

Extra voordelen op
  • Tarkett parket
  • Tarkett LVT – Luxueuze Vinyl Tegels
  • Di lengo verouderde vloeren
  • Admonter gestabiliseerd parket voor vloerverwarming
  • Moso bamboo parket

Toegang

De toonzaal is vrij toegankelijk, toch werken wij graag op afspraak in onze toonzaal om de drukte te spreiden. Parketvloer koop je voor het leven, wij wensen u dan ook rustig de tijd te geven om alle mooie parketvloeren te bewonderen, maar wensen ook rekening te houden met de geldende veiligheidsmaatregelen.

Neem dus tijdig contact op voor een afspraak, zo kunnen we de drukte spreiden en ieders veiligheid garanderen. Samen tegen corona.

contacteer mij voor meer infoCopyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement