Ons verhaal

W&A Parket, deskundigen in het plaatsen van massief parket

Onze missie

W&A Parket is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van massief parket op traditionele wijze. Onze aannemingen gebeuren steeds door onze eigen plaatsingsdienst met de beste vakmensen en parket experts.
Ondertussen is ook de 2e generatie werkzaam in dit bedrijf waardoor wij nog een lange carrière tegemoet gaan. Door de jarenlange opgebouwde expertise mogen wij terecht de parket expert genoemd worden. Dit in combinatie met onze doorgedreven ijver naar steeds meer kwalitatieve producten hebben wij het dealerschap verworven van een aantal wereldbekende producten die zoals W&A parket bekend staan voor de perfectie in de afwerking. Aangezien deze samenwerking berust op een duurzame relatie kunnen wij u de continuïteit van alle producten garanderen, wat een eventuele reparatie op termijn steeds mogelijk maakt! En dat gaat over alle producten, ook andere dan ons massief parket.
Massief parket is onze kern, maar keuze is uitgebreider

De door W&A-Parket geleverde materialen, zowel houtsoorten, lijmen als onderhouds- of afwerkingproducten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen (boven de Duitse DIN-normen). Sommige producten zijn zelfs voorzien van een ISO 9001, ISO 9002 kwaliteitssysteem en een ISO 14001 als norm voor natuurbewust bosbeheer, of FSC en PEFC label. Onze aannemingen worden steeds door ons eigen personeel (geen onderaanneming) uitgevoerd volgens de voorschriften beschreven in de STS normen en de technische voorlichtingen van het WTCB. Omwille van een constante bijscholing van ons personeel, en een investering in de nieuwste apparatuur kunnen wij u een plaatsing garanderen volgens de regels van de kunst, met de nieuwste technieken.

Onze producten worden tentoongesteld in onze toonzaal waar onze klanten uit meer dan 50 houtsoorten, meer dan 350 kleuren en meer dan 8000 artikelen hun keuze kunnen bepalen. Ons massief parket springt in het oog. Wij helpen u uiteraard graag in deze moeilijke keuze met een professionele uitleg, raad en advies aangaande de verschillende voor- en nadelen van alle types parket. Zo zal u uiteindelijk de juiste keuze gemaakt hebben, en hebben wij er weer een tevreden klant bij!

Ook voor de doe-het-zelver hebben wij een volledig uitgebreid gamma van eenvoudig te plaatsen parketvloeren met de bijhorende plaatsing- en afwerkingproducten. Uiteraard kan u ook op de service na verkoop van W&A Parket rekenen , ook als u zelf plaatst!

Kan u wegens uw drukke schema niet langs komen in onze toonzaal, dan komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk onderhoud.

W&A heeft volgende streefdoelen:
Flexibiliteit in uitvoering.
Materialen van topkwaliteit.
Uitvoering met kennis ter zake.
Perfecte afwerking tot in de puntjes.
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Een tevreden klant.

 

dé Parketplaatsers

Wij zijn erkend lid van de VZW “De Parketplaatsers”
Dé Parketplaatsers is een vzw onder de Confederatie Bouw vlaamse schrijnwerkers met als doel het vakmanschap van het parket te verzekeren.

De bedrijven aangesloten bij de vzw krijgen het parketlabel voor 1 jaar op basis van het bewijs van voldoende vakmanschap door ervaring en opleiding. De bedrijven staan constant onder toezicht van de labelcommissie, en onderschrijven om de regelgeving volgens de technische voorlichting TV218 correct op te volgen. Hierdoor beoogd de federatie de hoogste standaard in kwaliteit te kunnen handhaven en garanderen.

Een erkenning door deze parketgroep is een extra zekerheid voor de consument voor een vakkundig geplaatste parketvloer. De leden van deze parketgroep zijn één voor één parket experten met de nodige parket expertise.

Ons topteam

W&a parket kiest voor een persoonlijke aanpak. Ons team adviseurs zijn specialisten in hun vak en zullen u graag een persoonlijk advies geven.

Indien u kiest voor een plaatsing door W&A parket dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken wij uitsluitend met een eigen plaatsingsdienst om de hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bij W&A Parket vind je massief parket

Manager

Bouwen aan de toekomst voor iedereen.
Het bepalen van de missie, doelstellingen, de nagel op de kop
mail management;

Massief parket vind je bij W&A Parket

Verkoop

Goed advies is de drive van onze adviseurs met kennis. Zij helpen u met al uw vragen.
mail verkoop

Massief parket leggen? Dat betekent plannen.

Planning en logistiek

Uw dossier is in goede handen.
Project coördinatie, planning en aankoop
mail office

Plaatsing

Uitvoering van parket door gouden handen, vakmanschap is de kerntaak van ons plaatsingsteam met ervaring
mail Team

Boekhouding

Controle In en Uit, de cijfers achter de emotie zijn het kloppend hart van de boekhouder.
mail boekhouding

Werkwijze

Een goede begeleiding doorheen uw bouwproces is één van de belangrijkste aspecten om tot een perfect eindresultaat te komen. W&A parket geeft u de nodige begeleiding doorheen elk proces zodat u enkel hoeft in te staan voor uw parketkeuze, nadien kan u zorgeloos dromen van een perfect gerealiseerde parketvloer. Graag passen wij hierbij de volgende stappen toe.

Inspiratie

Laat u inspireren door ons enorme aanbod Graag helpen wij u bij het technich aspect alsook bij de productkeuze van uw vloer. Samen gaan we voor het perfecte interieur om in weg te dromen. Wij luisteren naar uw noden en vertalen onze 35 jaar kennis naar de hedendaagse interieurtechnieken. Wij staan stil bij alle belangrijke aspecten vanaf de ondergrond, houtkeuzes, stijlkeuze en onderhoudsgemak. U kiest, en ondersteunen u graag.

Ja ik wens parket

Overtuigd van onze kwaliteit? Dan werken we u een offerte op maat uit zodat u op voorhand uw budget kan vastleggen. Bij ingewikkelde renovaties trachten wij verschillende scenario's te voorzien om u zo goed mogelijk te begeleiden. U ontvangt een gedetailleerde offerte en hopen op uw goedkeuring.

Technische controle

Inspectie van uw project Wij staan er op om de technische aspecten van uw project tot in detail op te meten omdat dit de basis vormt van een duurzaam parket. Wij zijn voorzien een parket expert om de meest technische metingen uit te voeren en u ontvangt hier steeds een gedetailleerd werfverslag van. Het is immers uiterst belangrijk om de kwaliteit van de ondergrond correct te bepalen op vochtigheidsgraad, trek- en druksterkte, vlakheid, dampdichtheid enz. Uw project evolueert en u krijgt mogelijks andere inzichten tijdens het proces. Wij helpen u graag de beste keuzes te maken tijdens onze bezoeken vóór uitvoering.

productie en opvolging project

Wij ontzorgen u en maken alles achter de schermen klaar voor het uitvoeren van uw parketvloer Werken met natuurlijke materialen vraagt een uitzonderlijke aanpak. Heel wat parketvloeren worden per klant geproduceerd en geselecteerd volgens uw noden. Andere producten zijn reeds op voorhand klaargemaakt. Soms heeft het hout reeds een parcour van jaren afgelegd om uiteindelijk verwerkt te worden tot parket. Of uw parket nu een lange leveringstermijn heeft of een korte, wij zorgen ervoor dat uw parket beschikbaar is volgens de vordering van uw project. Ook volgen wij uw project nauwgezet op en houden alle wijzigingen bij, of sturen bij waar nodig. Want elk project heeft een persoonlijke aanpak nodig

Uitvoering van uw project

Nu gaat het snel, onze eigen vakmensen komen wonderen verrichten. Ons vakmanschap ligt voornamelijk in de handen van onze eigen medewerkers. Wij garanderen dat u hiermee een persoonlijke service zal ontvangen. Onze vakmensen streven naar dé perfectie die reeds 35 jaar ervaring die werd doorgegeven aan de nieuwe generatie parkettechnieken. Wij kiezen resoluut om niet met onderaannemers te werken wat de enige manier is om u deze service te bieden die u verdient, daardoor houden we de kwaliteit hoog.

Service en kwaliteit na verkoop

U bent gelukkig met uw nieuwe parketvloer en dat willen we zo houden. Wij zorgen ervoor dat u goed geinformeerd bent wat u wel en niet kan doen op uw nieuwe vloer, goede onderhoudsvoorschriften zullen u helpen om met een minimum aan inspanningen een maximaal onderhouden vloer te bekomen. Bovenop onze uitgebreide keuze aan onderhoudsproducten en goede bereikbaarheid van onze toonzaal, zijn wij ook steeds beschikbaar voor elke service vraag. Wenst u een groot onderhoud zelf uit te voeren dan kunnen onze klanten gratis een machine gebruiken, en ook nog eens een gratis toelichting van de onderhoudsmethode van uw specifieke afwerking. Wij zijn dan ook fier te merken dat onze klanten door het volgen van onze onderhoudsvoorschriften zelfs na tientallen jaren nog steeds tevreden zijn van de gekozen parketvloer. Uw parket bezit ook een jarenlange garantie, soms tot wel 30 jaar. Wij houden deze zorgvuldig voor u bij, uw service is veilig bij ons.

Onze partners

Admonter

Parket producent van hoogstaand samengesteld parket uit Oostenrijk

Di Legno

Di legno is een Belgische producent van authentiek verouderde parketvloeren.

Moso bamboe

Producent van bamboe parketvloeren

Twinfloor

producent van samengestelde parket in Europese eik

Tarkett

producent van meerlagen parket, laminaat, zachte vloerbedekking en vyniltegels

Solidfloor

Verdeler van samengestelde parketvloeren met een unieke look voor elk budget

Heywood

producent van verouderde en oude parketvloeren

Bolefloor

producent van exclusieve parketvloeren

Woca

producent van houtbeschermingsproducten zoals olie voor parket

Blanchon

producent van houtbehandelingsproducten zoals vernis en olie

Rubio monocoat

producent van houtbeschermingsproducten zoals monocoat olie

Bona

Producent van parketlijmen en houtbeschermingsproducten

Thomsit – Basf

producent van parketbevestigingstechnieken en bouwproducten

Stauf

producent van kleefstoffen

Kerakoll

producent van kleefstoffen en bouwproducten

Floorfriendly

Webshop voor aankoop van beschermings -producten voor stoelen, en meubels. Maak gebruik van code FF1247# en geniet van 5% extra korting op uw bestelling online.

Werken bij W&A Parket

W&A parket is gepassioneerd door interieur en hout. Om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerd personeel om onze diensten te ondersteunen. Ben jij even hard geïntrigeerd door mooie interieurs, werk jij nauwgezet en precies? Dan ben jij mogelijks onze nieuwe collega.
Traditioneel parket plaatsen, werkende handen, lijmen parket
plaatsen van een traditioneel stijlparket

Werken bij W&A parket

Interesse in een leuke job? bekijk steeds onze actuele vacatures hier, of solliciteer meteen.

Soliciteer meteen

Copyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement