Nieuwe Bamboe visgraat parket. Density & Side pressed

moso visgraat bamboe caramel side pressed geolied - samengestelde bamboe parket - bamboo - interieur

Ontdek de nieuwste bamboe visgraat parket bij W&A parket.

De nieuwste trend binnen de populaire bamboevloeren is de moso bamboe visgraat parket. Aangezien bamboe parket uiterst sterk is en duurzaam werden deze voordelen gecombineerd met de populaire visgraat parket vorm. De nieuwe bamboe visgraat parket is 3-lagig samengesteld opgebouw uit massieve bamboe strips, en is hierdoor uiterst stabiel waardoor deze visgraat parket bruikbaar is op alle soorten ondergronden en toepassingen. Wenst u deze duurzame parketvloer te gebruiken op vloerverwarming, heeft u een project voor intensief gebruik of zoekt uw een parket die toepasbaar is in vochtige ruimtes? Dan is deze Moso visgraat parketvloer perfect te combineren met uw plannen. Een bamboe parket beschikt namelijk over alle goede kwaliteiten om aan de hoogste eisen te voldoen.

Ook zijn er 2 afwerkingsmogelijkheden mogelijk bij de nieuwe bamboe visgraat parket. Je kan kiezen voor de natuurlijke afwerking van een natuurolie, of voor de onderhoudsvriendelijke matte vernis. Kom deze moso visgraat parketvloeren vrijblijvend ontdekken in onze toonzaal te Lochristi


De moso bamboe visgraat parket beschikbaar in 4 types:


– Side pressed –

opstaande bamboe lamel


– Density –

gecomprimeerde lamel

Naturel- gelakt white
Caramel- Mat vernist

2 types afwerkingen :


Bamboe visgraat parketvloeren in detail :

moso bamboe visgraat parket – Caramel side pressed

Type bamboe : Bamboe caramel side pressed
Afwerking : Woca olie & Bona mat vernist
Opbouw : Elite samengesteld parket- 3 lagige opbouw uit massieve bamboe
Afmeting : 650 x 130 x 15 mm

 

 

moso bamboe visgraat parket – Caramel Density

Type bamboe : Bamboe caramel Density (ook beschikbaar in naturel density)
Afwerking : Bona mat vernist
Opbouw : Elite samengesteld parket -3 lagige opbouw uit massieve bamboe
Afmeting : 650 x 130 x 15 mm

 

 


Bamboe parket is door zijn hoge duurzaamheid en stabiliteit de perfecte keuze voor een milieu bewuste houten parketvloer. De moso bamboo voordelen:

De hardheid van een bamboe parket

Als men spreekt over de hardheid van een parketvloer heeft men het over de indrukbaarheid van de edele toplaag. Een bamboe parketvloer kan opgebouwd zijn uit de basis bamboe strips, alsook uit een hard geperste en gecomprimeerde bamboe strip die extra hard is en benoemd wordt als de bamboe density. Een gewone bamboe parketvloer kan ofwel in bamboe side pressed of uit een bamboe plain pressed vervaardigd zijn. Beide types hebben dezelfde hardheid en deze is hoger dan een standaard eiken parket. Als u kiest voor een bamboe parketvloer bent U gegarandeerd zeker van een parketvloer met een hoge hardheid die zelfs hoger is dan de hardste exotische hardhoutsoorten. Wenst u een extreme hoge hardheid dan kan u dus kiezen voor de bamboe density. Deze worden niet alleen gekozen omdat deze heel hard zijn en dus bruikbaar voor projecten en intensief gebruikte ruimtes zoals burelen, alsook omdat het decor van de bamboe strips in elkaar geperst zijn. Of u nu kiest voor een bamboe caramel of een bamboe naturel, de hardheid blijft dezelfde en u geniet van een uitzonderlijk duurzame parketvloer.

Bamboe parket : Duurzaamheid en Ecologie

Bamboe is één van de snelt groeiende planten op de aarde. Tijdens het groeiproces neemt deze reuzebamboe méér Co2 op dan er wordt uitgestoten tijdens de productie van de bamboe parketvloeren. Hierdoor is elke moso bamboe parket gegarandeerd Co2 neutraal en dus een perfecte ecologische keuze. Door een selectieve kap van Moso en het voordeel van snelle groei ontstaat nooit een ontbossing maar neemt de kwaliteit van het bamboe bos zelfs nog toe.

Sinds 2008 is de Moso bamboe meegenomen in de FSC certificering waardoor duurzaam bosbeheer gegarandeerd is.

De Moso parketvloeren hebben een lage emissie van schadelijke producten en voldoen aan de laagste standaard voor Europese normering E1, alsook volgens de Franse normering met een A+ label gecertificeerd wat wijst op een uiterst lage VOC uitstoot. Hierdoor bent u gegarandeerd zeker van een goed en gezond binnenklimaat bij gebruik van een Moso bamboe parketvloer.

Mocht u zich afvragen of de panda beer zijn voeding afgenomen wordt door het ontginnen van deze lekkernij voor de panda beer? Dan is het antwoord Nee, de ontginning van een Moso bamboe parket gebeurt niet in het leefgebied van de panda beer.

Moso bamboe- FSC-Certified-Bamboo-FSC2Gil1T-1024x512
Moso bamboe- Emissions- E0- gezond binnenklimaat door lage emissie
Moso bamboe duurzaamheidsklasse- Icon_technical_RGB_Black4_Class1-CEN-TS15083-2-bw-1024x588
Moso bamboe brandnormering brandklasse- Icon_fire-safe-bamboo-BFL-ASTM-1024x585
Moso bamboe green building -LEED-BREEAM-MOSO

Bamboe parket realisaties

meer info over de nieuwe bamboe visgraat > mail ons>

One thought on “Nieuwe Bamboe visgraat parket. Density & Side pressed

  1. Wij hebben deze mooie bamboe parket in visgraat vorm laten plaatsen en zijn hier heel tevreden van. Soms is het moeilijke te zien op een staal in de parket toonzaal, maar uiteindelijk komt dit nog mooier uit dan op het staal.
    Qua onderhoud is een bamboe parket ook heel onderhoudsvriendelijk en ook heel sterk. Tijdens de verhuis was het aan het regenen en kwam nog veel vuil binnen. Gewoon een dweiltje slaan en het was opgelost.
    super tevreden klant !
    Fam Van Den Broek – Zele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement