Bamboe parket promoties : Moso ecologische parket

Geniet van uitzonderlijke korting op het volledige Moso bamboo parketvloer gamma

Ontdek de natuurlijke pracht van MOSO bamboe parketvloeren met onze speciale promotie voor een voordelige, duurzame en elegante vloeroplossing. Bamboe parketvloeren zijn vervaardigd uit het duurzame en drukvaste bamboo of bamboe materiaal wat alle goede eigenschappen heeft wat een parketvloer moet bezitten. De bamboe vloeren zijn drukvast, stabiel en door zijn hoge duurzaamheid ook geschikt voor vochtige ruimtes. De diverse kleuren, structuur en legpatronen zijn toepasbaar in elk hedendaags project

De moso parket promotie is geldig voor orders tot april 2024.


Korting= -15% tot -20%

aanbod onder voorwaarden, minimale afnames korting op advies verkoopprijs, niet cumuleerbaar, bestelling tot eind april 2024


bamboe parket inspiratie


Bamboe parketvloer in detail:

De basis van de bamboe parketvloeren:


– Plain pressed –

vlakke bamboe lamel


– Side pressed –

opstaande bamboe lamel


– Density –

gecomprimeerde lamel


– Ultra Density –

Ultragecomprimeerde lamel

W&A parket-20120101-01_D_HR_PPN-Purebamboo1-parket- moso bamboo plain pressed naturel
W&A parket-20120101-02_D_HR_PPC-Purebamboo7-parket- moso bamboo plain pressed caramel
Side pressed naturel
W&A parket-20120121-04_D_HR_SPC-BambooElite13-parket- moso bamboo side pressed caramel
W&A parket-20171113_D_LR_HDN_BambooSupreme40-parket- moso bamboo density naturel
W&A parket-20120121-06_D_LR_HDC-BambooElite117-parket- moso bamboo density caramel
W&A parket-ULTRADENSITY CARAMEL LR97-parket- moso bamboo ultra density caramel
naturel
caramel
naturel
Caramel
Naturel
Caramel
Caramel

De hardheid van een bamboe parket

Als men spreekt over de hardheid van een parketvloer heeft men het over de indrukbaarheid van de edele toplaag. Een bamboe parketvloer kan opgebouwd zijn uit de basis bamboe strips, alsook uit een hard geperste en gecomprimeerde bamboe strip die extra hard is en benoemd wordt als de bamboe density. Een gewone bamboe parketvloer kan ofwel in bamboe side pressed of uit een bamboe plain pressed vervaardigd zijn. Beide types hebben dezelfde hardheid en deze is hoger dan een standaard eiken parket. Als u kiest voor een bamboe parketvloer bent u gegarandeerd zeker van een parketvloer met een hoge hardheid die zelfs hoger is dan de hardste exotische hardhoutsoorten. Wenst u een extreme hoge hardheid dan kan u dus kiezen voor de bamboe density. Deze worden niet alleen gekozen omdat deze heel hard zijn en dus bruikbaar voor projecten en intensief gebruikte ruimtes zoals burelen, alsook omdat het decor van de bamboe strips in elkaar geperst zijn. Of u nu kiest voor een bamboe caramel of een bamboe naturel, de hardheid blijft dezelfde en u geniet van een uitzonderlijk duurzame parketvloer.

Bamboe parket: Duurzaamheid en Ecologie

Bamboe is één van de snelst groeiende planten op de aarde. Tijdens het groeiproces neemt deze reuzebamboe méér Co2 op dan er wordt uitgestoten tijdens de productie van de bamboe parketvloeren. Hierdoor is elke moso bamboe parket gegarandeerd Co2 neutraal en dus een perfecte ecologische keuze. Door een selectieve kap van Moso en het voordeel van snelle groei ontstaat nooit een ontbossing, maar neemt de kwaliteit van het bamboe bos zelfs nog toe.

Sinds 2008 is de Moso bamboe meegenomen in de FSC certificering waardoor duurzaam bosbeheer gegarandeerd is.

De Moso parketvloeren hebben een lage emissie van schadelijke producten en voldoen aan de laagste standaard voor Europese normering E1, alsook volgens de Franse normering met een A+ label gecertificeerd wat wijst op een uiterst lage VOC uitstoot. Hierdoor bent u gegarandeerd zeker van een goed en gezond binnenklimaat bij gebruik van een Moso bamboe parketvloer.

Mocht u zich afvragen of de panda beer zijn voeding afgenomen wordt door het ontginnen van deze lekkernij voor de panda beer? Dan is het antwoord Nee, de ontginning van een Moso bamboe parket gebeurt niet in het leefgebied van de panda beer.

Bamboe parket is door zijn hoge duurzaamheid en stabiliteit de perfecte keuze voor een milieu bewuste houten parketvloer. De moso bamboo voordelen:

Moso bamboe- FSC-Certified-Bamboo-FSC2Gil1T-1024x512
Moso bamboe- Emissions- E0- gezond binnenklimaat door lage emissie
Moso bamboe duurzaamheidsklasse- Icon_technical_RGB_Black4_Class1-CEN-TS15083-2-bw-1024x588
Moso bamboe brandnormering brandklasse- Icon_fire-safe-bamboo-BFL-ASTM-1024x585
Moso bamboe green building -LEED-BREEAM-MOSO

Copyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement