Di Legno voorjaars promotie

Di legno parket promotie 2024

De promotie

Welkom bij onze voorjaarspromotie van Di Legno parketvloeren! Vanaf 24 februari tot 17 maart 2024, kunt u genieten van exclusieve aanbiedingen op onze prachtige verouderde parketvloeren uit de Di legno Originale collectie, Di legno Intenso-collectie & Di legno Segato collectie. Mis deze kans niet om uw interieur te transformeren met de tijdloze schoonheid van Di Legno parketvloeren.

tot 10% korting op Di legno parketvloeren

Di legno parket

Di Legno parketvloeren zijn gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail. Elke plank ademt karakter uit, dankzij de verouderde afwerking die een unieke uitstraling aan uw ruimte geeft. Met kleuren variërend van warme eikenhout tinten tot diepe kastanjebruine nuances, vindt u zeker de perfecte vloer die past bij uw stijl en interieur.

Wat maakt Di Legno parketvloeren zo speciaal? Ten eerste, hun stevigheid en duurzaamheid. Deze vloeren zijn bestand tegen dagelijks gebruik en gaan jarenlang mee zonder aan schoonheid te verliezen. Daarnaast stralen ze authenticiteit uit van een echte oude eiken parketvloer met de vrijheid om uw eigen kleur te bepalen. Tevens zijn deze vloer behandeld tegen vlekken wat het onderhoud gemakkelijk maakt, waardoor uw huis rustiger en vrediger aanvoelt.

Voorwaarden

Met onze voorjaarspromotie, kunt u niet alleen genieten van aantrekkelijke prijzen, maar ook profiteren van een vlotte levering en installatie door de ervaren parketplaatsing van W&A parket. Bestel vóór 17 maart 2024 om te genieten van deze extra promotie en kies een uitvoeringstermijn die ten laatste eind september 2024 is om aan de voorwaarden van deze promotie te voldoen.

Afhankelijk van de afname en het gekozen type parket kan u tot 10% korting genieten op uw Di legno parket. Mis deze kans niet om uw huis te transformeren met de elegantie van Di Legno parketvloeren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de perfecte vloer voor uw huis!


De Di Legno parket collectie

Copyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement