Homepage OLD

Promoties

Ontdek onze voordeelacties, een extra korting of voordeel op parketvloer.

De massieve traditionele parketvloeren in visgraat motief stralen vakmanschap en traditie uit. Met de hedendaagse moderne afwerkingen zijn deze vloeren een ware hipe geworden en toepasbaar in alle interieur ontwerpen. Combineer dus moderne kleuren zoals wit, brutlook of zwart en maak van deze klassieke parket een eyecather voor uw hedendaags interieur.

Bekijk meer

Voor wie een topkwaliteit zoekt in samengestelde parketvloer zal al snel uitkomen bij de producten van Admonter. Deze Oostenrijkse fabrikant is gespecialiseert in het vervaardigen van hoogwaardige meerlagen parketvloeren. Hierdoor hebben de parketvloeren van admonter dan ook de beste eigenschappen in de markt. De promotie is geldig op het populaire type : Eik rustiek wit […]

Bekijk meer

STOCKLOT : 20mm massief verouderd parketvloer Di legno Tand en groef, kleur Ormea 190mm breed

Bekijk meer

TOEPASSINGEN

Ontdek ons uitgebreid gamma parketvloeren en toepassingen. Wenst u meer informatie over parket in de badkamer, een ecologisch verantwoord parket of stelt u zich vragen over de mogelijkheden van parket op vloerverwarming? Daar kunnen wij u verder over informeren.

Parketvloeren in vochtige ruimtes. toepasbaar voor iedereen

Bekijk meer

Admonter parket trapneuzen Traptreden en parket vormen één geheel : Kan je een traptreden ook met parket bekleden zodat de treden mooi één geheel vormen met de geplaatste parket? Die vraag zal elke bouwer zich wel stellen bij het maken van hun keuze. Door éénzelfde materiaal te gebruiken zorg je er immers voor dat de […]

Bekijk meer

Een sportvloer is een vloerbedekking die specifiek ontworpen is voor sportieve activiteiten en biedt de nodige grip, schokabsorptie en duurzaamheid. Een houten sportvloer is een sportvloer die gemaakt is van hout en wordt vaak gebruikt in sportfaciliteiten, zoals sporthallen en fitnesscentra. Men koopt een sportvloer om de veiligheid en prestaties van de sporters te verbeteren […]

Bekijk meer

Onze missie

We geven u hieronder graag een woordje uitleg over de missie van W&A Parket. Familiebedrijf W&A Parket specialiseert zich in het plaatsen van massieve parketvloeren op traditionele wijze. We hebben een eigen plaatsingsdienst en realiseren alles met de beste vakmensen.

Strenge kwaliteitsnormen

Alle materialen die W&A-Parket levert – houtsoorten, lijmen en onderhouds- of afwerkingsproducten – voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, nog strenger dan de Duitse DIN-normen. Sommige producten zijn voorzien van een ISO 9001 of ISO 9002-kwaliteitssysteem. Andere hebben een ISO 14001-norm of een FSC- en PEFC-label dat duidt op een natuurbewust bosbeheer. Omdat uw gezondheid ons nauw aan het hart ligt, selecteren wij altijd die producten die een gezond binnenklimaat garanderen. Hun oorsprong wordt gecertificeerd met het Blue Angel-label, Eco label Oostenrijk, EU Ecolabel of IBR, en zijn allemaal vrij van vluchtige stoffen (VOC free met het A+ label). Daardoor is de luchtkwaliteit in uw woning gegarandeerd gezond.

De missie van W&A Parket: eigen plaatsingsdienst

We werken niet met onderaannemingen, alleen met eigen personeel, en volgen alle voorschriften beschreven in de STS-normen en de technische voorlichtingen van het WTCB. Omdat we ons personeel continu bijscholen en investeren in de nieuwste apparatuur, kunnen we u een plaatsing van parket garanderen volgens de regels van de kunst, mét de nieuwste technieken. Het volgen van de regels van goed vakmanschap is al van bij de oprichting van ons bedrijf één van onze belangrijkste waarden. Tegelijk is het uw garantie op een degelijk parket.

We vervullen uw parketwens

Om aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen, hebben wij alle parketsoorten in huis. Breng een bezoek aan onze toonzaal. U kunt er kiezen uit meer dan 50 houtsoorten, 350 kleuren en 8000 artikelen. Wij geven u graag professionele uitleg, raad en advies over de voor- en nadelen van elk type parket. Op deze website vindt u al een beperkt deel van ons gamma. Bedoeling is u wegwijs te maken in de wereld van de houten vloerbekleding. Door onze enorme mogelijkheden kan onze website echter nooit volledig zijn en het totale gamma inclusief maatwerkproducten weergeven. Onze professionele adviseurs hopen uw persoonlijke voorkeur te ontdekken in onze toonzaal in Lochristi. Daar gaan we graag samen met u op zoek naar de perfecte parketvloer. Uiteindelijk zal u de juiste keuze maken en hebben wij er weer een tevreden klant bij. Ook dat is onderdeel van de missie van W&A Parket.

De doe-het-zelver bieden we een uitgebreid gamma van eenvoudig te plaatsen parketvloeren met de bijbehorende plaatsings- en afwerkingsproducten. U mag er zeker van zijn dat u, ook als u zelf uw parket plaatst, kunt rekenen op de uitmuntende naverkoopservice van W&A Parket.

Nu al tweede generatie

Omdat ondertussen ook de tweede generatie werkzaam is in W&A Parket, gaan we nog een lange carrière tegemoet. Door onze doorgedreven ijver naar altijd meer kwalitatieve producten hebben wij het dealerschap verworven van een aantal wereldbekende producten die net zoals W&A Parket bekendstaan omwille van de perfecte afwerking. Ook dat is een onderdeel van de missie van W&A Parket. Aangezien deze samenwerking berust op een duurzame relatie kunnen we u de continuïteit van alle producten garanderen. Een eventuele reparatie op termijn is daardoor altijd mogelijk.

Hebt u een te druk schema en kunt u daardoor niet langskomen in onze toonzaal? Dan komen we graag bij u thuis voor een persoonlijk onderhoud. Geef ons gerust een seintje.

De missie van W&A Parket omvat de volgende streefdoelen

  • Flexibiliteit in uitvoering
  • Materialen van topkwaliteit
  • Eerlijke en gezonde producten
  • Uitvoering met kennis ter zake
  • Perfecte afwerking tot in de puntjes
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden en persoonlijke service
  • Een tevreden klant
Parketvloeren transport - Chevy W&A parket Parketvloer opschrift - Oldtimer met eiken plaken

Welkom in onze toonzaal

Moeilijk om een keuze te maken? Kom gerust langs bij ons in Lochristi en bekijk samen met onze specialisten alle mogelijkheden!

W&A PARKET
Antwerpse Steenweg 148
B-9080 Lochristi

W&A parket - Antwerpsesteenweg 148 Lochristi omgeving Gent- Toonzaal parketvloeren, meerlagen parket en massieve parketvloer

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar expertise in parketplaatsing

Houten vloerbedekking wordt al eeuwen toegepast, zelfs bij de Oude Grieken vinden we bepaalde vormen terug. Ook W&A Parket heeft al een lange traditie in het plaatsen van parketvloeren, kennisoverdracht vinden we dan ook heel belangrijk. Dat we al lang bezig zijn betekent niet dat we zijn blijven stilstaan. Integendeel, we werken met de modernste technieken en hebben maar één doel: op een efficiënte manier de hoogste kwaliteit bereiken.

Deze oude Chevrolet werd ooit echt gebruikt als houttransportmiddel. We hebben deze auto in ere hersteld en gebruiken hem nu als middel om onze lange traditie in de verf te zetten. We vinden dat een sympathieke manier om onze producten kenbaar te maken aan onze klanten. Telkens als we er een ritje mee maken, zien we steevast een glimlach verschijnen op het gezicht van de toeschouwers. U zwaait toch ook naar deze leuke Amerikaanse parkettruck?

BLOG : Nieuws, FAQ, weetjes en evenementen.

Bent u op zoek naar de nieuwste parketvloeren of volgt u graag onze blog waar diverse weetjes en unieke verhalen komen uit de wereld van de parektvloeren? Of volgt u graag de aankomende evenementen of wens je u te informeren via onze informele Tips en tricks. Volg dan onze blog. Onderstaand kan u alvast de laatste blogs vinden alsook de blogs in het verleden.

Simuleer een nieuwe admonter parket in uw woonruimte op basis van een eigen foto. Verander eenvoudig de richting als type parket. Gratis keuzehulp aangeboden door Admonter.

Bekijk meer

Di legno TSB franse eik verouderd parket kleur Ostia 192 Project beschrijving : Renovatie van een bestaande woning op tegelvloer met vochtige ondergrond dhr. & mevr. H. uit Heusden contacteren W&A parket nadat vastgesteld werd dat in de oude verwarmingsbuizen een lek werd vastgesteld en de mooie natuursteen op vele plaatsen beschadigd werd door het […]

Bekijk meer

Wegens het jaarlijkse bouwverlof zijn wij gesloten vanaf 9/7/202 tot en met 1/8/2022

Bekijk meer

Lees het artikel verschenen in het vakblad voor de parketwereld : Wyckaert en W&A parket kiezen voor ‘Lean’ Wyckaert Bouwonderneming kiest voor Admonter parket in de burelen. Wyckaert ademt duurzaamheid De Gentse bouwonderneming die al meer dan 125 jaar actief is in de bouwsector bouwt in 2020 zijn nieuwe kantorencomplex en kiest voor een duurzaam […]

Bekijk meer

FAQ : Handige tips om krimp in uw parketvloer te voorkomen en informatie om het effect te begrijpen

Bekijk meer

Hout is een hygroscopisch materiaal dat zich aanpast aan de hygrothermische voorwaarden van zijn omgeving (met name de relatieve vochtigheid) en dat bijgevolg ook onderhevig is aan dimensionale veranderingen. Een extreme en snel veranderende relatieve vochtigheid en temperatuur zal dan ook een negatieve invloed hebben op de dimensionale stabiliteit van de houten vloerbedekking (bewegingen, vervorming, […]

Bekijk meer

Help, mijn chape droogt géén centimeter per week maar trager. Mijn project loopt hierdoor vertraging op. Wat ging er fout?

Bekijk meer

Wegens het jaarlijkse bouwverlof zijn wij gesloten vanaf 9/7/202 tot en met 1/8/2022

Bekijk meer

Sluitingsperiode vanaf 9/4/2022 tot 18/4/2022

Bekijk meer

 

Copyright © 2019 W&A Parket. All rights reserved. Cookies | Disclaimer | Privacy statement